Profesionální šokery jsou nezbytným vybavením každé moderní gastro kuchyně, kde je potřeba rychle a efektivně zchladit nebo zmrazit potraviny, aniž by došlo ke ztrátě jejich kvality. Šokové chlazení a mrazení pomáhá zachovat čerstvost, chuť, texturu i nutriční hodnoty surovin, což je klíčové pro restaurace, hotely, cateringové firmy a další gastro provozy.
Naše šokery umožňují rychlé snížení teploty na bezpečné hodnoty, čímž minimalizují růst bakterií a prodlužují trvanlivost potravin. Díky moderním technologiím a preciznímu zpracování jsou spolehlivým pomocníkem v každé profesionální kuchyni.
Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu
Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice
Po–Pá: 8:00–16:00
Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře
Projekce a realizace technologických provozů
Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení