ico0
picture

Šokery do gastro provozů a profi kuchyní

category-image

Profesionální šokery jsou nezbytným vybavením každé moderní gastro kuchyně, kde je potřeba rychle a efektivně zchladit nebo zmrazit potraviny, aniž by došlo ke ztrátě jejich kvality. Šokové chlazení a mrazení pomáhá zachovat čerstvost, chuť, texturu i nutriční hodnoty surovin, což je klíčové pro restaurace, hotely, cateringové firmy a další gastro provozy.

Naše šokery umožňují rychlé snížení teploty na bezpečné hodnoty, čímž minimalizují růst bakterií a prodlužují trvanlivost potravin. Díky moderním technologiím a preciznímu zpracování jsou spolehlivým pomocníkem v každé profesionální kuchyni.

Poradíme vám se zařízením profi kuchyně

Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu

GASTRONOM - TECHNIK s.r.o.

ico

Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice

ico

Po–⁠Pá: 8:00–⁠16:00

service

Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře

service

Projekce a realizace technologických provozů

service

Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení